Bejelentések

Cégforma és névváltozás

2012/03/25 20:25

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy működésünk területén is új fejlesztéseket vezettünk be, hogy az ügyfélkör növekedésével lépést tartva, a korábbinál is magasabb szintű szolgáltatásokat tudjunk nyújtani Önnek.

Ebben a levélben a következő néhány fontos tudnivalóról olvashat:

  • Cégforma és névváltozás
  • Új számlázó rendszer
  • Mi várható még ?
  • Mi nem változik ?

Cégforma ls névváltozás

Magánvállalkozási formát 2 év működés után Európai úniós Kft-vé LTD-vé alakítottuk. Az új cégnév: EEBHosting Ltd. A meglévő szerződéseket nem szükséges újrakötni. Az átalakulással együtt a hivatalos székhelyünk is megváltozik, levelezési címnek is ezt fogjuk használni. Mai naptól az új adatokkal allítjuk ki a számlákat.

Megújult cégadatok:

EEBHosting Ltd

Unit22 Bulrushes Farm
Coombe Hill Road
East Grinstead
England
RH19 4LZ

Új számlázó rendszer

Az előfizetések és számlák kétoldalú átláthatóságáért és könyebb kezelhetőségéért, új integrált rendszert (CRM) vezetünk be. Az ügyfélkapus rendszert már egy éve lehet használni, folyamatosan bővítettük és most hivatalosan is bevezetjük. A bevezetés után minden előfizetés kezelése ezen keresztül fog történni és ugyanez a magasfokon autómatizált rendszer felel a számlák kiállításáért is. További újdonságunk, hogy megszüntetjük a papír alapú számlázást, helyette digitális számlázás a jogszabályoknak megfelelő digitális aláírással és ídőbélyegzővel ellátott elektronikus bizonylat kerül kiküldésre PDF formátumban.

A számlák kiállítása az alábbiak szerint történik az új rendszerben:

  1. Az ügyfélkapu a szolgáltatás kezdetén egy díjbekérő (proforma) számlát állít ki és erről email küld az előfizetői email címére, (kapcsolattartó címre is) amelyben csatolja a PDF díjbekérőt.
  2. A díjbekérő az ügyfélkapun keresztül is elérhető, letölthető, kinyomtatható.
  3. A díjbekérő kifizetése történhet a megszokott módon banki átutalással, új bankszámlaszámunkra: 10400779-86755782-89561005 vagy választható a bankkártyás fizetés (dombornyomott bankártya szükséges hozzá) PayPal fizetéssel is. Ennek részleteíről tudásbázisunkban tájékozódhat. Online (Moneybookers, PayPal, Bankkártyás) fizetés esetén a rendszer teljesen autómatizált, azonnal rögzíti a befizetést, átutalásos fizetés esetén pedig az összeg megérkezésekor manuálisan rögzítjük a fizetés tényét. Amennyiben szeretne áttérni átutalásos fizetésről online fizetésre, azt jeleznie kell felénk, az info@eebhosting.com címen.
  4. A díjbekérő összegének kifizetésekor az ügyfélkapu autómatikusan elkészíti a végszámlát, amit emailben elküld Önnek.

Számláján az ügyfélkapuban beállított adatok fognak szerepelni. Ezt meg tudja válzoztatni bármikor az Adataim menüpontban.

Ügyfélkapu elérése: https://ugyfelkapu.eebhosting.com/

Mi várható még ?

Az ügyviteli háttér megújítása után továbbra is a folyamatok egyszerűsítésére, autómatizálására, gyorsítására fókuszálunk. Hamarosan lesz VPS szolgáltatásunk is.

Mi nem változik ?

Bár a fenti fejlesztéseknek hála még jobb szolgáltatást fogunk tudni nyújtani minden területen, attól nem kell tartani, hogy mindez áremelkedést hozna magával.

Továbbra is az a célunk, hogy ügyfeleink számára korrekt áron, professzionális szolgáltatást nyújtsunk a tárhely szolgáltatások minden szegmensében, szakmai tudással, rugalmas hozzáállással, emberi hangon.

A fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk,

 

Üdvözlettel,

EEBHosting Ltd

<< Vissza

Az RSS Feed megtekintése


Gyors navigáció

Ügyfél bejelentkezés

Email

Jelszó

Emlékezzen rám

Keresés
Copyright © 2010-. EEBHosting Ltd. Minden jog fenntartva.