Tudásbázis

CMS rendszerek 1 kattintásra

Szeretnénk pár lépésben bemutatni a Softaculous automatikus szoftvertelepítő használatát, mely segítségével néhány perc alatt telepíthet az oldaladra fórumokat, blogokat, tartalomkezelő rendszert (Wordpress, Joomla, Drupal), és még rengeteg hasznos programot!

Miért választottuk a Softaculous-t ?

  • A Softaculousban 288 programot lehet telepíteni
  • A Softaculousban valóban egy lépésben egy-két kattintással lehet programot telepíteni, mely valódi előny azoknak akik semmilyen beállítással nem szeretnének foglalkozni
  • A Softacolousban minden programról láthat véleményeket, értékeléseket, valamint egy-egy demo felületet is ha még nem ismerné a választott programot!

Hogyan telepít egy szoftvert a Softaculous-szal?
-Lépjen be weboldal directadmin felületére sajatdomainem.hu:2222, majd az Advanced Features beállításoknál (jobbra lent) a Softaculous Auto Installer linkre kattintva válassza ki a kívánt programot és telepítse azt.

softacuolus

Mit tegyen ha hibát kap telepítés közben?
-A legtöbb hiba a hibás adatok megadásából származik. Nem létező e-mail címet adott meg vagy elérési utat, vagy olyan adatbázis nevet amely már létezik. Amennyiben másik létező e-mail címmel, új elérési úton és új adatbázisnévvel is problémája támad akkor jelezze az info@eebhosting.com címen.

Hogyan távolíthat el egy telepítést?
-Lépjen ismét a weboldal adminisztrációs felületére, majd keresse meg a Softaculous Auto Installer linket, rákattintva a törlendő szoftvert.

Szoftverek értékelése hol látható és hogyan történik?

-Tallózás közben minden kategóriában láthatóak a szoftverek, valamint a minősítésük. Minden új felhasználónak lehetősége van kategóriánként a legjobbnak véltet megjelölni. Ezt a Ratings fülre kattintva lehet megtenni, ahol kiválaszthatod és értékelheted a számodra legjobbnak vélt programokat. Kérjük csak azok értékeljenek, akik használják is a programot.

Hol van a szoftverek demo felülete?
-Minden szoftvernek van egy demo oldala a Softaculous demolapján, melyet a program kiválasztása után a demo fülre kattintva tekinthetünk meg és nézhetjük meg az admin felületét is.

Reméljük, hogy az új Softaculous alkalmazással még többen meg lesznek elégedve szolgáltatásainkkal.

Viszonteladóinknak

Természetesen viszonteladóink is használhatják ezt a rendszert és kiajánlhatják ügyfeleiknek.

 Ez a válasz segített?

Hozzáadás Kedvencekhez Hozzáadás Kedvencekhez

Nyomtassa ki ezt a cikket Nyomtassa ki ezt a cikket


Gyors navigáció

Ügyfél bejelentkezés

Email

Jelszó

Emlékezzen rám

Keresés
Copyright © 2010-. EEBHosting Ltd. Minden jog fenntartva.